Linda Gidmark • 6 maj 2019 09:08:19Bästa Petra satte laser vid tiningarna samt bihålorna efter att haft värk i bihåler o huvudvärk som släppte av bra efter 2dagar efter behandling.
Margareta Wilhelmsson • 17 juni 2018 23:36:48Efter 2 resultatlösa besök hos Vårdcentralen under en 5-månaders period vände jag mig till Petra. Hon behandlade mig några gånger med laser och gav mig olika övningar för min onda fot. Första besöket fick jag även massage på benet och Petra låste upp flera stela punkter. Foten och smärtan är idag mycket bättre och jag ger Petra de allra bästa rekommendationerna! Hennes ambition att hitta en tid fortast möjligt är också mycket värdefull! Tack Petra!
Stefan • 23 januari 2018 07:56:57Petra har hjälpt mig att få tillbaka rörligheten i min stela nacke. Hon behandlade mig med laser, och som jag tycker med mycket bra resultat. Har även behandlats med kopping för att öka blodcirkulationen i rygg och axlar. Tack Petra

Ylva • 28 september 2017 09:31:41Mycket duktig massör som jag har behandlats av i mer än 5 år, när så har behövts. Får loss muskelspänningar och dessutom, vilket också är guld värt, har hjälpt mej med kort varsel när problemen varit allt för påtagliga. Kommer givetvis fortsätta gå hos Petra och skulle helt klart rekommendera henne till andra. Har även provat lasern som också har hjälp mej med mina problem.
Anna Selvin • 2 oktober 2016 18:59:29Hej alla! Jag har gått hos Petra nu tre gånger och fått massage och kan rekommendera henne varmt! Petra är en massör som anpassar sina tekniker efter vad jag haft för behov. Så har fått både energimassage (helt underbart, vilken energi jag fick!) och så klassisk massage på rygg o nacke. Jätteskönt!
Sen har vi provat laserbehandling på min psoriasis och det gav oväntat bra effekt redan några dagar efter besöket. Innan så fjällade jag en hel del och pso var inflammerad . Det har nu lagt sig så jag ser fram emot nästa besök.
Malin • 17 maj 2016 19:02:34Petra behandlade en öm och värkande högerankel (överbelastning) med medicinsk laser och dagen efter var den ömma känslan som bortblåst! :-D Superbehandling!
Malin • 17 maj 2016 19:00:23Efter mycket stående arbete + löpning så var mina ben (vader och framsida) stela och ömma. Med Petras behandling har benen blivit mycket bättre (redan efter 3:e gången märkte jag STOR skillnad! ).
Cilla • 23 januari 2016 14:40:57Efter ett fall som tog illa på mitt knä har jag nu fått laserbehandling vid två tillfällen. Efter första märkte jag en skillnad direkt att lasern fick igång läkningen mycket snabbare, blev nästan lite förvånad att effekten var så påtagligt positiv. Idag har jag fått min andra behandling som komplement till massage och känner mig trygg i att det kommer göra mitt knä bättre.
Är väldigt tacksam att det finns en sån kunnig och professionell massör i min närhet!
Tack bästa Petra!
Boo • 1 juli 2015 21:57:17Tack för mycket professionell och kunnig behandling med massage och laser av min onda arm och nacke. Jag mår bättre än på länge.
Bosse • 28 juni 2015 13:28:09Min hälsporre har blivit mycket bättre tack vare dina fina laserbehandlingar.
Tack snälla Petra

Referenser kan läsas på bokningsportalen

7 februari 2013

Etiketter: behandlingar